Conecteaza-te cu noi

Sport

VIDEO – Imaginile șocante cu incidentul de la meciul CSM Oradea – U-BT Cluj au ieșit la iveală! Guzman, neoprit, s-a întors la arenă cu o tijă de fier în mână

Published

on

Derby-ul dintre CSM Oradea și U-BT Cluj (scor 74-82) a fost umbrit de incidente șocante petrecute pe teren. Karel Guzman, shooting guard-ul echipei clujene, se confruntă acum cu dosar penal! Cubanezul a fost personajul principal al evenimentelor din meciul disputat sâmbătă, care a opus campioana ultimelor două ediții cu CSM Oradea.

Momentul critic s-a produs în sfertul al doilea, atunci când Karel Guzman a fost eliminat din teren pentru comportament nesportiv. Jucătorul clujean a reacționat violent după o dispută cu Nikola Markovic, atacându-l fără discernământ. Conform ebihoreanul.ro, a fost nevoie de intervenția colegilor și a agenților de pază pentru a-l opri, iar jandarmii au deschis imediat un dosar penal în acest caz.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Jandarmeriei Bihor, Alina Ștefan, jucătorul Karel Guzman a avut un comportament violent după ce a părăsit suprafața de joc, ca urmare a unor provocări din partea suporterilor. S-a îndreptat către un șantier din apropiere, de unde a luat o tijă de fier striat, cu care a încercat să reintre în sala polivalentă. Norocul a făcut ca un coechipier să îl oprească, iar un agent de pază să îi ia obiectul contondent, conform sursei citate.

La o zi după incident, CSM Oradea a făcut publică o înregistrare video cu Karel Guzman. În imagini se poate vedea cum jucătorul de la U-BT Cluj iese din sală, apucă o tijă de metal și încearcă să reintre cu ea în sală. Gestul său a fost împiedicat cu greu de Andrija Stipanovic.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *