Conecteaza-te cu noi

Sport

Performanță remarcabilă pentru CFR Cluj: trei jucători au fost convocați la echipa națională

Published

on

CFR Cluj se mândrește cu prezența a trei jucători în lista de convocați anunțată de selecționerul Edward Iordănescu pentru primele două meciuri din preliminariile Campionatului European 2024.

Potrivit informațiilor transmise de club, Andrei Burcă, Mario Camora și Cristi Manea vor reprezenta România în întâlnirile cu Andorra și Belarus, din grupa de calificare la turneul final găzduit de Germania. Naționala noastră va juca primul meci sâmbătă, 25 martie, împotriva Andorrei, urmând ca marți, 28 martie, să întâlnească Belarus pe Arena Națională din București.

Pentru primele jocuri din drumul spre EURO 2024, selecționerul Edward Iordănescu a anunțat un lot generos, format din 26 de jucători. Naționala României va conta pe trei portari și 23 de jucători de câmp, care evoluează în țări precum Cehia, Franța, Spania, Italia, Portugalia, Emiratele Arabe Unite și China.

Apărarea va fi asigurată de Andrei Rațiu, Cristian Manea, Adrian Rus, Ionuț Nedelcearu, Radu Drăgușin, Andrei Burcă, Mario Camora și Raul Opruț. În mijlocul terenului, România se va baza pe experiența unor jucători precum Alexandru Cicâldau, Răzvan Marin sau Nicolae Stanciu, dar și pe tinere talente ca Deian Sorescu, Olimpiu Moruțan sau Alexandru Dobre. În atac, lista de convocați este completată de Florin Tănase, Denis Alibec și George Pușcaș, cei mai experimentați jucători din lotul lui Iordănescu.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *