Conecteaza-te cu noi

Social

Soția bărbatului american implicat în scandalul de pe Strada Senină din Cluj-Napoca a depus o plângere penală pentru divorț

Published

on

În cazul americanului de 30 de ani din Cluj, care a fost acuzat de sechestrarea soţiei românce şi de ameninţarea cu moartea, au ieşit la iveală noi detalii.

Se pare că, cu doar o zi înainte de scandal, femeia de 27 de ani l-a luat pe soţul ei din spital, după ce medicii i-au recomandat tratament la domiciliu. Soţia nu mai locuia cu el şi chiar intenţiona să divorţeze, iar ieri a depus o plângere la poliţie în acest sens.

După un incident violent în care individul ar fi atacat partenera sa, acesta a fost urmărit de trupele speciale și s-a refugiat pe acoperișul casei lor. În timpul căutării, acoperișul a cedat, iar cei doi au căzut în pod. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit, iar cei doi au fost recuperați de luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

După incident, bărbatul a fost readus la clinica de psihiatrie unde era internat, în timp ce părinții săi au ajuns în România, însă au refuzat să ofere declarații presei.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *