Conecteaza-te cu noi

Social

Încoronată de Episcopia Maramureșului, Tanti Lenuta din Chinteni primește o distincție specială

Published

on

Episcopia Maramureșului a conferit o distincție specială lui Tanti Lenuta din Chinteni pentru meritele sale în comunitate. De-a lungul anilor, Tanti Lenuta a fost o persoană iubită și respectată de către locuitorii din Chinteni. Prin activitatea sa, ea a adus contribuții semnificative la dezvoltarea și promovarea valorilor tradiționale din zonă.

În prezența autorităților locale și a comunității, Tanti Lenuta a primit decorația din partea Episcopiei Maramureșului. În semn de recunoștință pentru munca sa în folosul comunității, această distincție specială este o dovadă a aprecierii și respectului față de munca sa de durată.

Tanti Lenuta este o persoană cunoscută în comunitatea din Chinteni datorită activității sale caritabile și voluntarismului. Ea a ajutat mereu comunitatea în care trăiește, iar prin munca sa a reușit să facă mult bine celor din jurul ei.

Unul dintre cele mai importante proiecte ale sale a fost înființarea unui centru social pentru persoanele vârstnice din Chinteni. Acest centru a fost creat cu sprijinul comunității și al autorităților locale și a reprezentat un succes important pentru Tanti Lenuta și pentru comunitatea din Chinteni. În cadrul acestui centru, persoanele vârstnice au beneficiat de îngrijire medicală, asistență socială și sprijin psihologic.

Pe lângă acest proiect, Tanti Lenuta a organizat și alte activități caritabile în comunitate. Ea a fost mereu prezentă în cazurile de urgență și a ajutat oamenii aflați în nevoie.

Distincția oferită de Episcopia Maramureșului reprezintă o apreciere importantă pentru munca depusă de Tanti Lenuta. Această distincție este acordată persoanelor care și-au dedicat viața în slujba comunității, iar Tanti Lenuta este o persoană care merită pe deplin acest premiu.

Episcopia Maramureșului a apreciat activitatea Tanti Lenutei și a considerat că este important să aducă în atenția publicului munca sa de durată. Prin acordarea acestei distincții, Episcopia Maramureșului a reușit să aducă în prim-plan munca voluntară și activitățile caritabile din comunitatea din Chinteni.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *