Conecteaza-te cu noi

Social

Cluj-Napoca, orașul preferat de CERȘETORII din România: 500 de persoane, inclusiv 31 de minori, identificați de Poliția Locală

Published

on

În ultimul an, Poliția Locală din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a identificat un număr de 477 de persoane adulte care practicau cerșetoria în oraș, împreună cu 31 de minori. Minorii au fost predați familiilor lor sau au fost internați în centre specializate pentru protecția lor.

Persoanele din alte localități, printre care Năsăud, Sângeorz Băi, Nimigea, Constanța, Târgul Mureș, Recaș și Iernut, au fost îndrumate spre locurile lor de domiciliu, iar autoritățile au fost informate pentru a-i include în evidențele lor. Reprezentanții Poliției Locale au precizat că datele persoanelor cu domiciliul în Cluj-Napoca au fost comunicate către Direcția de Asistență Socială pentru activitățile ulterioare de protecție socială.

În decursul anului precedent, polițiștii locali din oraș au întocmit aproximativ 3500 de procese verbale de contravenție legate de cerșetorie, cifră asemănătoare cu cea din anul 2021.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *