Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Tragedie în Băișoara: Clujean mort strivit de tractor, echipajul SMURD a parcurs trei kilometri pe jos pentru a ajunge la locul accidentului

Published

on

Un bărbat din Muntele Bocului, Băișoara, și-a pierdut viața sub un tractor, iar salvatorii au avut parte de dificultăți în a ajunge la locul accidentului.

Echipajul de salvare nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Pompierii din Detașamentul Turda au fost solicitați marți pentru a interveni la un bărbat prins sub un tractor.

Bărbat din Cluj strivit mortal de un tractor în Băișoara, într-o zonă de pădure din Muntele Bocului, unde intervenția salvatorilor a fost îngreunată de accesul dificil. La fața locului s-au deplasat o ambulanță și o autospecială SMURD de la Garda de Intervenție Băișoara, precum și o autospecială de la Turda cu modul de descarcerare.

Din cauza terenului accidentat, echipajele nu au reușit să ajungă cu autospecialele la victimă și au fost nevoite să parcurgă aproximativ trei kilometri pe jos. Localnicii au reușit să scoată victima, un bărbat de aproximativ 53 de ani, de sub tractor, dar din păcate, acesta era deja decedat în urma leziunilor suferite.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *