Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Jucătorul de la U-BT Cluj-Napoca atacă cu o rangă în timpul meciului împotriva CSM Oradea, cauzând un SCANDAL și fiind cercetat PENAL

Published

on

Potrivit unui articol publicat de GSP, U-BT Cluj-Napoca a suferit o înfrângere în meciul de sâmbătă împotriva echipei CSM Oradea, scorul final fiind de 74 la 82. Cu toate acestea, atenția a fost captată de comportamentul aruncătorului Karel Guzman, care a primit un dosar penal după un scandal cu jucătorii adversi.

Incidentul a avut loc în sfertul al doilea, când Guzman a fost eliminat din meci pentru comportament nesportiv. Acesta a sărit la bătaie în urma unei dispute cu Nikola Markovic și nu a fost oprit de nimeni. După ce a părăsit terenul de joc, Guzman a avut un comportament violent, fiind provocat de suporteri. El a părăsit sala și s-a îndreptat către un șantier din apropiere, unde a luat o tijă de fier striată și a încercat să reintre în sală, moment în care a fost oprit de un coechipier și de un agent de pază, conform declarației Alinei Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Bihor.

U-BT Cluj-Napoca a anunțat că va iniția o anchetă disciplinară în urma incidentului în care a fost implicat jucătorul Karel Guzman, în timpul meciului de baschet cu CSM Oradea. Într-un comunicat oficial, clubul a precizat că comportamentul agresiv al jucătorului nu este tolerat și nu este în concordanță cu valorile echipei.

Incidentul a avut loc în sfertul al doilea al meciului, la scorul de 35-28, când Karel Guzman a fost implicat într-o altercație cu un adversar. După intervenția membrilor staffului echipei și a firmei de securitate, jucătorul a fost eliminat din joc de către arbitri conform procedurilor regulamentare.

Clubul U-BT Cluj-Napoca a subliniat că va analiza cu atenție incidentul și va lua măsurile disciplinare corespunzătoare în funcție de rezultatele anchetei.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *