Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Clujean prins în flagrant delict cu peste 21.000 de țigarete netimbrate în timp ce făcea contrabandă, reținut de polițiști

Published

on

Într-o acțiune de flagrant desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminaliții Economice, un clujean în vârstă de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru contrabandă cu țigări.

În timpul acțiunii, care a avut loc pe DN1 C, au fost indisponibilizate peste 21.000 de țigarete netimbrate și autoturismul folosit la transportarea lor. De asemenea, au fost efectuate două percheziții domiciliare, iar bărbatul este acum cercetat în continuare în acest caz.

În urma unui control efectuat de polițiști, în autovehiculul condus de un bărbat de 48 de ani au fost descoperite 16.000 de țigarete fără timbru fiscal. În aceeași zi, forțele de ordine au efectuat două mandate de percheziție la domiciliile bărbatului și a unui alt individ în vârstă de 44 de ani, ambele din municipiul Dej. În urma acestora, au fost găsite și indisponibilizate un total de 5.069 de țigarete. În baza probatoriului adunat, bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților pentru a dispune o altă măsură preventivă.

Cercetările continuă în acest caz, care este tratat ca o infracțiune de contrabandă, conform Codului Vamal. Activitățile desfășurate în cadrul operațiunii au beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Poliției municipiului Dej, cu suport de specialitate asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *