Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Angela Sacaliș suferă de fractură la picior după altercația cu consilierul local Anca Ciubăncan (PSD Cluj-Napoca)

Published

on

Angela Sacaliș, una dintre persoanele implicate în altercația de la sediul PSD Cluj-Napoca, dezvăluie că nu ea a fost vinovata de conflictul în care a fost implicată împreună cu consilierul local Anca Ciubăncan, vineri trecută. Sacaliș susține că a fost nevoită să poarte ghips la picior și că imaginea sa a fost afectată de acest incident neplăcut.

Ea a declarat: „În legătură cu evenimentele din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, sunt multe informații false și complet greșite. A fost un conflict în care eu am fost nevoită să port un ghips la picior și am avut de suferit în ceea ce privește imaginea mea, însă nu eu sau tinerele domnișoare ale căror nume au fost vehiculate în presă au provocat acest incident”.

Angela Sacaliș, implicată în conflictul de la sediul PSD Cluj-Napoca, declară că afirmațiile făcute de consiliera locală Anca Ciubăncan sunt false. Ea susține că Ciubăncan a fost cea care a pornit conflictul și a recurs la violență, în loc să folosească dialogul și o atitudine demnă de o consilieră locală. Sacaliș dezaprobă orice formă de abuz și condamnă cu fermitate atât abuzurile fizice, cât și cele psihice. Ea afirmă că nici ea și nici celelalte persoane menționate de Ciubăncan nu sunt vinovate pentru incidentul respectiv.

Sacaliș și celelalte persoane implicate în incident așteaptă cu încredere soluționarea corectă și rapidă a cazului de către autoritățile competente. Ea speră că adevărul va fi descoperit și că justiția va face dreptate. În opinia ei, acuzațiile aduse de doamna Ciubăncan nu reflectă realitatea faptelor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *