Conecteaza-te cu noi

Educatie

FutureUp: Inițiativa Studenților UBB din Cluj-Napoca pentru a propulsa cariera tinerilor

Published

on

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) a anunțat că proiectul FutureUp revine cu cea de-a treia ediție, avându-i în centrul atenției pe studenți și tinerii absolvenți pasionați să-și înceapă cariera în cele mai importante domenii de activitate din Cluj-Napoca.

În perioada 24 martie – 7 aprilie, peste 100 de tineri vor avea parte de o experiență valoroasă prin îmbunătățirea cunoștințelor, dobândirea de experiență și dezvoltarea abilităților personale și profesionale într-un mediu real de lucru.

Proiectul FutureUp, ajuns la cea de-a treia ediție, primește susținerea a 6 companii partenere lideri în domeniile lor de activitate: Emerson, MDPI, ARRK, Relevo Digital, Zynk și Capital Imobiliare. Împreună cu aceste companii, FutureUp se angajează să ofere tinerilor pasionați de domeniile IT, Științe, Business, Marketing, Finance și Sales oportunități unice de dezvoltare și integrare pe piața muncii.

Participanții vor beneficia de o pregătire adecvată pentru a-și obține postul dorit, prin intermediul unor traininguri și workshopuri special organizate de companiile partenere. Acestea le vor oferi sarcini concrete de lucru, care să-i ajute să-și dezvolte abilitățile profesionale.

Pe lângă programul de pregătire profesională, FutureUp pune la dispoziția participanților o serie de oportunități de dezvoltare personală, precum conferințe, workshopuri, consultări de tineret și activități de socializare, care să-i ajute să se dezvolte ca indivizi și să-și extindă rețeaua de contacte.

Pe 2 martie, tinerii din Cluj-Napoca au avut ocazia să ia parte la evenimentul Career Talk, care a fost conceput ca o bibliotecă vie și care a oferit oportunitatea unică de a discuta direct cu reprezentanții unor actori de seamă de pe piața muncii și de a dobândi cunoștințe valoroase despre diferite domenii de activitate.

Proiectul FutureUp are ca motto „Skyrocket your future!” și își propune să ajute tinerii să-și atingă obiectivele de dezvoltare profesională și să-și lanseze cariera în cele mai promițătoare domenii de activitate.

Perioada de înscrieri pentru acest proiect este între 22 februarie și 15 martie, iar procesul de selecție și repartizare a participanților constă în completarea unui formular de înscriere și participarea la un interviu.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *