Conecteaza-te cu noi

Economie

Schimbări majore la Cluj Arena: Eco Garden, firma de casă a liberalilor clujeni, ia o roabă de bani pentru că are know-how

Published

on

Cluj Arena, unul dintre cele mai mari și mai moderne stadioane din România, va avea un gazon nou, mai rezistent și mai durabil. Schimbările sunt realizate de Eco Garden, o firmă din Cluj-Napoca specializată în întreținerea și amenajarea spațiilor verzi.

Eco Garden este o firmă de casă a PNL Cluj, partidul care conduce administrația locală din Cluj-Napoca. Firma a fost înființată în urmă cu câțiva ani și a obținut contracte importante în municipiu, precum întreținerea parcurilor și grădinilor publice.

Gazonul nou de la Cluj Arena este realizat dintr-o specie de iarbă mai rezistentă, care poate suporta traficul intens de pe stadion și care necesită mai puține resurse pentru întreținere. Potrivit reprezentanților Eco Garden, gazonul va fi instalat în mai multe etape, pentru a permite creșterea uniformă a ierbii.

Costurile pentru schimbarea gazonului la Cluj Arena sunt semnificative. Eco Garden a primit un contract de aproape un milion de lei pentru realizarea lucrărilor. Suma pare exagerată, dar reprezentanții firmei spun că investiția merită, deoarece vorbim despre un gazon de calitate superioară, care va avea o durată de viață mai mare decât celelalte tipuri de gazon.

Eco Garden este una dintre puținele firme din România specializate în instalarea și întreținerea gazonului sintetic și natural. Firma a dezvoltat propriul know-how, pe baza experienței acumulate de-a lungul timpului în domeniu.

Critici și controverse Însă decizia de a încredința contractul pentru Cluj Arena unei firme de casă a liberalilor clujeni a stârnit critici și controverse. Opoziția susține că Eco Garden nu este o firmă specializată în instalarea gazonului pentru terenuri de fotbal, ci mai degrabă o firmă de întreținere a parcurilor și grădinilor.

Reprezentanții PNL Cluj resping acuzațiile și spun că Eco Garden are toate competențele necesare pentru a face o treabă bună la Cluj Arena. Ei subliniază că firma are experiență în instalarea și întreținerea gazonului sintetic și natural și că a dezvoltat propriul know-how în domeniu.

Investiție în calitate În orice caz, schimbarea gazonului la Cluj Arena este o investiție în calitate și modernizare. Un stadion modern și bine întreținut poate aduce beneficii semnificative pentru oraș și pentru comunitatea locală.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *