Conecteaza-te cu noi

Economie

Experiență de lux în Cluj-Napoca: Garsonieră de cinci stele de 16 mp cu toaletă în dulap și bucătărie complet utilată

Published

on

Impresionează-ți prietenii cu noul tău apartament în centrul Clujului – garsonieră de 16 mp la prețul de 52.000 de euro”

Această garsonieră poate fi considerată unică datorită prețului său exorbitant de 52.000 de euro, ceea ce sugerează că proprietarul a atribuit o valoare foarte ridicată acestei locuințe. Deși are doar 16 mp, garsoniera este în centrul orașului, ceea ce o face ideală pentru cei care doresc să aibă acces ușor la toate facilitățile orașului.

Cu toate acestea, garsoniera este cu adevărat mică și compactă, având o canapea care este folosită atât ca pat cât și ca living. Baia este înghesuită într-un spațiu mic și nu există fotografii clare ale acesteia, ceea ce sugerează că este doar un duș și o toaletă. În plus, ușile de la baie sunt cu aerisire, deoarece nu există niciun geam.

Bucătăria nu are o plită, iar în loc de un aragaz și cuptor, există doar o friteuză într-un colț, ceea ce face ca gătitul să fie dificil. Cu toate acestea, proprietatea are un loc de parcare și un loc pentru un televizor mic.

În concluzie, această garsonieră este considerată o investiție extrem de scumpă, ceea ce poate face ca cei cu venituri mai mici să fie excluși din achiziționarea acesteia.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *