Conecteaza-te cu noi

Despre noi

Clujon.ro este o publicaţie online care se concentrează pe aducerea celor mai recente ştiri din Cluj şi din împrejurimi. De asemenea, oferim recenzii detaliate pentru diverse produse şi servicii, ghiduri şi tutoriale pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii informate.

Majoritatea ştirilor noastre sunt bazate pe surse de încredere din presa locală, iar echipa noastră de redactori îşi dedică timpul pentru a oferi conţinut proaspăt şi relevant zilnic. Ne străduim să păstrăm o abordare obiectivă şi echilibrată în tot ceea ce publicăm, ţinând cont de toate perspectivele.

Clujon.ro se adresează publicului din Cluj şi îşi propune să ofere informaţii de încredere şi transparente, în scopul de a ajuta cititorii să ia decizii informate şi să răspundă la întrebările lor. Ne respectăm cititorii şi nu cedăm în faţa hate-ului sau a ameninţărilor.

Tripon Alin, redactor şi fondator al proiectului, consider că informaţia este esenţială pentru a lua decizii informate şi a găsi soluţii la problemele actuale. Clujon.ro se concentrează pe cercetarea şi scrierea ştirilor independente şi obiective. Nu acceptăm sau tolerăm ura sau ameninţările. Pe site-ul nostru veţi găsi numeroase articole care încearcă să diminueze impactul negativ al evenimentelor din Cluj, cum ar fi protestele sau politicile controversate ale administraţiei locale.

Scopul nostru la ClujOn.ro este să aducem lumii ştiri adevărate şi transparente despre orașul Cluj-Napoca, să răspundem la întrebări și să oferim cititorilor noștri informații verificate și utile. Deși echipa noastră de redactori este mică, ne străduim să publicăm zilnic știrile cele mai importante și relevante pentru clujeni.

Site-ul ClujOn.ro identifică comunitatea clujeană, autoritățile locale, întreprinderile și partenerii de afaceri ca fiind părțile interesate. Ne angajăm să nu dăm înapoi în ceea ce privește angajamentul nostru de a ne socializa pe LinkedIn, Twitter și Facebook. Cititorilor le promitem că nu vom anula publicarea unui articol din cauza reacțiilor sau a informațiilor false, uneori după ce acestea au fost publicate.

Ne angajăm să oferim backlink-uri pentru credibilitate pentru unele dintre articolele noastre despre știri din Cluj, dar din păcate, nu toate știrile vor avea credite, deoarece una dintre sursele noastre este și Twitter, de unde nu putem ajunge întotdeauna la rădăcina unei știri. Promitem atât cititorilor cât și comunității de jurnaliști că încercăm să devenim mai profesionali pe măsură ce trece timpul, adăugând mai multă seriozitate în acțiunile noastre, notificând vizitatorii privind modificările unui articol și încercând să postăm rădăcina sursei unei știri.

Tot ceea ce publicăm pe site-ul nostru se referă la informarea cititorilor despre cum decurg lucrurile la ClujOn în ceea ce privește știrile și articolele despre diverse categorii din Cluj. Promisiunile menționate mai sus pot fi modificate, completate sau omise doar în cazul în care canalul nostru de știri ClujOn dispare sau dacă conducerea ClujOn este preluată de altă persoană sau companie.