Conecteaza-te cu noi

Cultura

Marcel Pavel va fi prezent ca invitat special la evenimentul Romantico din Cluj-Napoca

Published

on

Marcel Pavel, vocea inconfundabilă a muzicii românești, va fi invitat special la concertul Romantico din Cluj-Napoca. Evenimentul, care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților pe 26 martie la ora 20:00, va oferi publicului ocazia de a-l asculta pe artistul care a cucerit inimile fanilor cu versatilitatea și eleganța sa muzicală.

Organizatorul concertului, Mira Sinca, a afirmat că Marcel Pavel este un artist apreciat de generații întregi de iubitori ai muzicii, iar întâlnirea cu publicul clujean va fi o ocazie unică de a savura performanța sa muzicală. Artistul s-a declarat încântat să participe la eveniment, unde va cânta alături de doi artiști talentați din Italia, Veronica Liberati și Jonathan Cilia Faro.

Interpretarea piesei „Frumoasa mea”, compusă de Ovidiu Komornik în 2000, a fost un moment de cotitură pentru Marcel Pavel, care a urcat rapid în topurile naționale cu albumul cu același nume. În scurt timp, albumul a devenit un bestseller, cu peste 250.000 de exemplare vândute și cu un disc de platină în palmaresul artistului.

În 2002, Marcel Pavel a câștigat selecția națională pentru Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa „Tell me why”. Cei doi au reprezentat România la concursul internațional, clasându-se pe locul nouă în finală, ceea ce a fost cea mai bună performanță a țării în acel moment.

La 11 ani distanță de la această realizare, în 2013, Marcel Pavel a primit premiul „The Best Live Act 2013” pentru concertul său „Very Classic”, care a avut loc la Sala Palatului din București și la care au participat peste 140 de muzicieni și artiști.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *