Conecteaza-te cu noi

Cultura

Mânui-mi-ai viața – noul spectacol de la Teatrul Magic Puppet care vorbește despre empatie, dragoste și încredere

Published

on

În data de 29 și 30 Aprilie, la Teatrul Magic Puppet din Cluj-Napoca, va avea premiera un nou spectacol semnat de actorul și dramaturgul Dan Boldea, în regia lui Robert Kocsis. Mânui-mi-ai viața nu este doar un spectacol, ci un manifest al colegilor de apartament din toată lumea. Ce înseamnă să fi colegul de apartament al cuiva? Ce riscuri și compromisuri aduce acest statut? Să împarți casa cu cineva nu este un lucru ușor, mai ales, dacă într-o zi, atât tu cât și colegii tăi de apartament vă treziți cu o cutie misterioasă în mijlocul sufrageriei. Oare ce se poate afla în ea? Oare e ceva periculos? Cine a adus-o? Poate a fost careva dintre colegii tăi de apartament, în cine să ai încredere?

„Textul acestui spectacol și spectacolul în sine este un proiect extrem de personal pentru noi toți din echipa de creație. Am plecat de la premisa de a ne distra și de a ne simții bine în laboratorul nostru, și mai ales, de a crea un spectacol pentru tineri și adulți care să aducă în discuție empatia, încrederea și iubirea față de celălalt, și în același timp, un spectacol care să ridice niște întrebări despre teatrul de Animație. Și mai mult decât să ridice aceste întrebări, să demonteze niște mituri despre ce înseamnă teatrul de Animație și păpușile în sine!” – a declarat Dan Boldea. 

Din distribuția spectacolului face parte Alina Mișoc, Dan Boldea, Leo Chionac și Robert Trifan. Scenografia este semnată de către Dragoș Moldovan și cu asistența Andreei Oprean. 

„Mânui-mi-ai viața, este un spectacol care îmbină teatrul de animație cu cel clasic; un spectacol catchy care te poate emoționa și care cu siguranță o să te facă măcar să zâmbești, jucându-se cu perspectivele a trei colegi de apartament asupra vieții, prieteniei și interacțiunii cu ceilalți. Veniți să descoperiți de ce este un spectacol manifest!” – a declarat Alina Mișoc

Mai multe detalii și bilete se pot achiziționa de aici: shorturl.at/sxzHI

Avanpremieră: 29.04.2023

Premieră: 30.04.2023

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *