Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Transport în comun dedicat către aeroport și reglementări noi pentru taximetre începând din luna mai

Published

on

Primarul Emil Boc anunță: autobuze dedicate către Aeroportul din Cluj-Napoca începând cu luna mai și noi reglementări pentru taximetre pentru a garanta un transport civilizat și ordonat.

Începând cu primele zile ale lunii mai, locuitorii din Cluj-Napoca vor beneficia de o linie de transport în comun dedicată către Aeroportul Internațional.

Primarul Emil Boc a declarat că această nouă linie de autobuz va îmbunătăți semnificativ accesibilitatea la aeroport și va ajuta la rezolvarea problemelor de trafic din zonă. În plus, Primăria va introduce noi reglementări pentru taximetre pentru a garanta un regim civilizat și ordonat de utilizare a serviciilor de taximetrie.

Emil Boc a subliniat importanța unui astfel de sistem în toate orașele din Europa și a promis să lucreze neobosit pentru a face din Cluj-Napoca un oraș modern și bine conectat.

Primarul Clujului, Emil Boc, afirmă că va implementa măsuri similare cu cele luate în București și va rezolva problemele din industria de taximetrie din Cluj Primarul Emil Boc a subliniat importanța implementării unor noi reglementări care să îi vizeze pe taximetriști și pe cei care refuză să transporte clienții pe distanțe scurte.

Boc a făcut referire la cazul unui japonez care a murit în urma unui astfel de incident și a declarat că este necesar să se acționeze pentru a preveni astfel de tragedii. În ciuda acestor probleme, Boc a precizat că nu trebuie să se generalizeze și să se arunce o anatemă de ocară pe toți taximetriștii din Cluj. El a subliniat că majoritatea taximetriștilor sunt oameni onești, cu respect și ospitalitate.

În schimb, există probleme cu anumite persoane și acestea trebuie corectate. Primarul a reiterat importanța unui serviciu de taximetrie funcțional și a promis să ia măsuri pentru a îmbunătăți situația din Cluj.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *