Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Pompierii clujeni acționează prompt în situații de urgență: Casă cuprinsă de flăcări în Ocoliș și incendiu la un pod din Turda

Published

on

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda, implicați în două intervenții simultane de stingere a incendiilor. Prima solicitare a fost primită din localitatea Lunca Largă, comuna Ocoliș (Județul Alba), în urma unui protocol cu ISU Alba, fiind parte a raionului de intervenție. Incendiul se manifestă la acoperișul unei case, afectând o suprafață de aproximativ 80 mp. În timpul intervenției, o tânără de 16 ani a suferit un atac de panică și este evaluată de echipajul SMURD. La fața locului acționează două autospeciale cu apă și spumă și o autoscară, alături de SVSU Ocoliș.

În același timp, pentru a asigura intervenții rapide și eficiente, a fost trimisă la Turda o autospecială de mare capacitate din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca. Aceasta se află în așteptare, pregătită să intervină în orice situație de urgență care ar putea surveni.

ISU Cluj raportează o a doua solicitare, la scurt timp de la prima, pentru intervenția pompierilor într-un incendiu ce a izbucnit la o anexă gospodărească de pe strada Frăgăriște din Turda. Focul este localizat la pod și a fost ținut sub control, fără riscul de extindere la alte construcții. Din fericire, nu sunt raportate victime sau răniți. La fața locului se află o autospecială de la Detașamentul Turda și o alta de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca, pregătite să intervină în orice moment.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *