Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:FIFA nu-l va sanctiona pe David Villa pentru incidentul din meciul cu Honduras
Mi 23 iun 2010 13:50:16 +0300


David Villa
FIFA nu va lua nicio masura in cazul atacantului spaniol David Villa pentru lovitura aplicata jucatorului hondurian Emilio Izaguirre ...

FIFA nu va lua nicio masura in cazul atacantului spaniol David Villa pentru lovitura aplicata jucatorului hondurian Emilio Izaguirre in partida de luni de la Johannesburg. Potrivit purtatorului de cuvant al forului mondial, Comisia de Disciplina nu a gasit "motive intemeiate".

Daca oficialii partidei nu au vazut anumite incidente, FIFA poate analiza imagini video din meci si sa aplice sanctiuni. David Villa l-a lovit pe hondurianul Emilio Izzaguire in partida de luni seara de la Mondialul din Africa de Sud, arbitrul japonez Yuichi Nishimuri nu a vazut incidentul si nu l-a sanctionat pe jucator, iar FIFA a decis ca nu are motive pentru a-l pedepsi pe spaniol.

"Comisia de Disciplina a FIFA a examinat cazul si a decis ca nu exista niciun motiv pentru a deschide o ancheta in cazul David Villa", a declarat purtatorul de cuvant al FIFA, Pekka Odriozola. "Pur si simplu nu s-au gasit motive intemeiate. Situatia a fost analizata si aceastaeste decizia", a adaugat oficialul.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti