Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Ucigas la 11 ani. Un copil povesteste cum a devenit criminal : Politia Romana
Mi 30 apr 2008 09:06:50 +0300


Ucigas la 11 ani.
Politia Romana : Fără remușcări, copilul de 11 ani care a ucis o fetiță de 4 le-a povestit psihologilor cum a omorât-o.

Fără remușcări, copilul de 11 ani care a ucis o fetiță de 4 le-a povestit psihologilor cum a omorât-o. A răpit-o, a înjunghiat-o și a aruncat-o de vie în toaleta școlii. Nu știe sau nu vrea să spună ce l-a împins să o ucidă pe Florentina.
Prietenii îi spun Vali și pe 4 mai împlinește 12 ani, vârstă la care este criminal cu sânge rece. A dus o viață de chin, de ură, de foamete și neajunsuri și, în 12 ani, a învățat doar frica. Frica de un fost pușcăriaș - tatăl lui.

Un vecin povestește că tatăl lui o punea pe mamă să stea lipită de ușă și arunca cu cuțite în ea. Totul în fața copilului. Era doar o formă de teroare în familia lui Vali, care mai are încă 5 frați. Toți au crescut cu frică de tată și din mila vecinilor.

Fratele mai mare are 21 de ani și este la închisoare, pentru că a bătut un bărbat. Primul semn că și Vali are probleme a apărut acum două luni. Atunci a intrat în comă alcoolică, povestește mama băiatului. Nu a avut cine să-i poarte de grijă și săptămâna trecută, din băiat sărac, terorizat și cu probleme a devenit spaima satului. A omorât o fetiță.

După ce a recunoscut fapta, Vali a fost internat într-un centru de plasament și este sub supravegherea unui psiholog. În același centru mai sunt internați doi băieți. Sunt frați și acum o lună și jumătate au ucis o vecină bătrână.


Clon : Politia Romana


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Ucigas la 11 ani.
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti