Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Politia Romana vrea aproape 3.000 de masini la un pret mediu de 50.000 de euro bucata - Stiri albastre
Jo 10 mai 2007 11:15:29 +0300


Politia Romana
Stiri albastre - Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) va achizitiona 2.923 de autovehicule in valoare de 487 milioane de lei.

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) va achizitiona 2.923 de autovehicule in valoare de 487 milioane de lei. Potrivit unui comunicat al IGPR, mai mult de jumatate dintre masini vor fi repartizate formatiunilor de siguranta publica, formatiunilor operative si de criminalistica.

Vehiculele vor fi dotate cu aparatura si echipamente specifice, in scopul cresterii calitatii si alinierea la standardele europene in domeniu. La un calcul simplu reiese ca pretul mediu al masinilor ce vor fi achizitionate este de aproximativ 50.000 de euro.

Prin aceasta achizitie se incearca si inlocuirea autospecialelor care se afla in procedura de scoatere din functiune si urmeaza a fi casate ca urmare a inregistrarii unei vechimi in utilizare de peste 10-15 ani si a unui rulaj de peste 250.000-300.000 km.

In anul 2006, Politia Romana a achizitionat, in sistem de leasing financiar, 5.000 de autovehicule destinate dotarii formatiunilor de siguranta publica.


Potrivit comunicatului IGPR, analizele efectuate cu privire la evolutia criminalitatii stradale au aratat ca, in urma dotarii logistice a Inspectoratului General al Politiei Romane, in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, numarul infractiunilor stradale au scazut cu 29%.


Hotnews - Politia Romana
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti