Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:



Cel putin 120 de romani arestati in Spania : Politia
Jo 14 feb 2008 09:59:34 +0200


Arest
Arest : Cel puțin 120 de români au fost arestați în Spania, în cursul unei operațiuni internaționale împotriva falsificării și utilizării frauduloase ...

arest_2.jpgCel puțin 120 de români au fost arestați în Spania, în cursul unei operațiuni internaționale împotriva falsificării și utilizării frauduloase a cardurilor de credit, coordonată de Europol, a anunțat, ieri, site-ul publicației L'Opinion de Murcia.

Sursa citată afirmă că arestările au avut loc în Murcia, Valencia, Tarragona, Malaga, Huelva, Insulele Canare și Madrid, alte arestări având loc în Irlanda și România. Agenții de poliție din Alicante au arestat marți cel puțin 15 români la Benidorm, Caple, Alfaz del Pi, Rorrevieja și San Xavier (Murcia) și au confiscat echipamente utilizate pentru falsificarea cardurilor de credit. Operațiunea se afla încă în desfășurare marți seara, iar autoritățile nu exclud posibilitatea efectuării unor noi arestări. Printre suspecții reținuți în provincia Murcia se află atât membri ai rețelei de falsificare a cardurilor, cât și persoane care au folosit carduri false pentru a face cumpărături. Toate persoanele reținute au fost transferate la Comisariatul Nord, unde sunt interogate, înainte de a fi puse la dispoziția procurorilor. Operațiunea poliției, la care au participat circa 100 de polițiști la Valencia, 80 la Castellon și alți 40 la Alicante, a fost declanșată la ora 6 dimineața. Cei mai mulți suspecți - 28 - au fost reținuți la Valencia, unde rețeaua dispunea de circa zece locuințe și unde trăiau trei dintre liderii acesteia.


Sursa : Crisana : Politia


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Cel putin 120 de romani arestati in Spania : Politia




Curs valutar:




Alte stiri:



Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti