Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:116000 - numar unic pentru sesizarea disparitiilor de copii: Politia Romana
Mi 12 aug 2009 09:26:30 +0300


116000 - numar unic pentru sesizarea disparitiilor de copii
Politia Romana: Institutul de Prevenire și Psihosociologie al Inspectoratului General al Poliției Române, în parteneriat cu Centrul Român ...

Institutul de Prevenire și Psihosociologie al Inspectoratului General al Poliției Române, în parteneriat cu Centrul Român pentru Copiii Dispăruți și Exploatați Sexual – FOCUS, derulează, în perioada actuală, o amplă campanie națională de promovare a numărului unic european 116000. Acest serviciu, destinat prevenirii disparițiilor de copii, este apelabil gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă și este operat, în România, de către Centrul Român pentru Copiii Dispăruți și Exploatați Sexual – FOCUS.

Numărul 116000 este destinat părinților, copiilor, autorităților și publicului, asigurând următoarele servicii: părinții pot sesiza rapid și gratuit disparițiile copiilor și beneficiază de serviciu de consiliere; copiii care au plecat în mod voluntar de la domiciliu pot apela acest număr pentru a discuta cu specialiștii centrului, în vederea identificării împreună, a unor soluții potrivite pentru situația în care se află; autoritățile pot sesiza la acest număr cazurile de dispariție, în vederea sprijinirii în identificarea copiilor; publicul poate oferi informații pentru identificarea copiilor dispăruți.

În plan județean campania este realizată de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității al I.P.J. Timiș, în parteneriat cu Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră, Secția Regională de Poliție Transporturi Timișoara și alte instituții sau organizații, având drept scop informarea cetățenilor din județul Timiș, atât din mediul urban, cât și din mediul rural, privind existența și utilitatea acestui serviciu european, destinat în exclusivitate disparițiilor de copii.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti