Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Ce l-a impiedicat pe Ceausescu sa ajunga un mare presedinte in viziunea lui Basescu
Vi 05 nov 2010 08:22:36 +0200


Traian Basescu
Președintele Traian Băsescu i-a atacat din nou pe liderii Opoziției, afirmând că sunt controlați de mogulii Dan Voiculescu ...

Președintele Traian Băsescu i-a atacat din nou pe liderii Opoziției, afirmând că sunt controlați de mogulii Dan Voiculescu și Sorin Ovidiu Vântu și că sunt parte a planului acestora de a-l suspenda din nou pe șeful statului. La B1 TV, Băsescu a spus despre Ponta că este imatur și incapabil să reformeze PSD, iar despre Crin Antonescu faptul că ar fi noul protejat al mogulilor.

"Ponta nu a reușit să schimbe nimic din partidul despre care spunea că a fost 100 la sută condus la comanda mogulilor în timpul lui Geoană. Și acum se întâmplă exact același lucru. Ca și Crin Antonescu, și PSD execută strategia Voiculescu - Vântu de creare a dezordinii în țară. (...) Geoană a fost înlocuit cu Crin Antonescu, iar PSD rămâne ostatic și lioal politicii de a crea dezordine și de a schimba ordinea constituțională, prin orice mijloace, numai prin vot nu", a spus Băsescu.

Băsescu a oferit și o mostră de cu înțelege istoria comunistă. "Dacă el (Ceaușescu - n.red.) stătea numai 10 ani, era un mare președinte în istoria românilor", a spus Băsescu, într-o discuție despre fostul dictator.


Sursa: Bihoreanul.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti