Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Autostrada Transilvania - Judetul Cluj
Total [1] pagini, a câte [6] fotografii pe pagină
 [1] 
Autostrada Transilvania Autostrada Transilvania Autostrada Transilvania Autostrada Transilvania Autostrada Transilvania Autostrada Transilvania
Autostrada Transilvania
Autostrada Transilvania
Autostrada Transilvania
Asfaltarea primei portiuni din autostrada a inceput ieri dupa-masa, la o temperatura externa sub cea recomandata de „standardele romanesti“. In ultima zi de campanie electorala, s-a promis ca, pina in toamna anului viitor, tronsonul Turda – Gilau va deveni circulabil.

„7, 8, 9, 10 grade“ Click pentru imagine marita Muncitorii de la Bechtel au inceput sa astearna asfalt pe prima portiune de asfalt de pe autostrada Transilvania, in ultima zi de campanie electorala, la o temperatura de „7, 8, 9, 10 grade“, dupa cum a estimat directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN), Mihai Grecu, prezent la eveniment. In urma cu citeva zile, ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, dar si reprezentantii Bechtel anuntau ca nu se poate incepe asfaltarea din cauza faptului ca temperatura e sub 10 grade Celsius. „Conform standardelor romanesti, care multe sint neactualizate, exista aceasta limita, dar, de exemplu, in Marea Britanie se toarna chiar si la -3 grade si cred ca ar trebui sa schimbam si noi aceste standarde. Proiectul acesta este o premiera din multe puncte de vedere“, a declarat Mihai Grecu.

Supararea lui Orban Click pentru imagine marita Desi asfaltarea a inceput la mai putin de 5 grade, directorul CNADN crede ca portiunea asfaltata nu va fi afectata de frig.

La rindul sau, purtatorul de cuvint al firmei constructoare, Bogdan Sgircitu, a declarat ca se va asfalta o portiune de peste 3 kilometri si ca urmatoarea actiune de acest gen va fi demarata in momentul in care „vom mai pregati o bucata destul de mare, pe care sa se poata turna eficient“, cel mai probabil la inceputul anului viitor. Asfaltarea are loc dupa ce ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, si-a manifestat dezamagirea in ceea ce priveste compania americana, in urma o saptamina. Ministrul si-a anulat atunci vizita pe santier, principalul motiv pentru care a fost prezent in judetul Cluj, tocmai pentru ca nu s-au demarat lucrarile de asfaltare, promise din luna august. Nici unul dintre cei prezenti ieri pe santier nu a fost in masura sa spuna ce anume s-a schimbat in acest interval astfel incit a devenit posibila asfaltarea. Reprezentantii companiei nu au putut explica nici de ce s-a ales ultima zi de campanie electorala pentru eveniment. Managerul de proiect al autostrazii, Michael Mix, a glumit, insa, sugerind ca motivul ar fi Ziua Recunostintei, sarbatorita ieri de americani.

Conform reprezentantilor Bechtel, lucrarile pe santierul autostrazii vor continua pe tot parcursul iernii si se vor opri, doar partial, din 24 decembrie pina la Boboteaza. Directorul CNADN a anuntat ca pina in toamna anului viitor se va putea circula pe traseul Turda – Gilau.

Autostrada Transilvania
Detalii
Mărire: Mărire:
Rezoluţia maximă: 650px/432px
Rezoluția actuală: 350px/233px
Ocupă: 16.4 kb

Subcategoria: Autostrada Transilvania - Judetul Cluj

Data înregistrarii: 2007-11-23 13:55
Număr foto: (6) buc. fotografii

În total  [1] pagini, a câte [28] categorii pe pagină
 [1] 


Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti