Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Nicole Scherzinger vrea sa devina actrita - Vedete din lume
Mi 17 sep 2008 12:12:32 +0300


Vedete din lume - Nicole Scherzinger a marturisit recent ca i-ar placea sa primeasca un rol intr-un film pentru a putea dovedi ca are aptitudini teatrale

Solista trupei The Pussycat Dolls a marturisit recent ca i-ar placea sa primeasca un rol intr-un film pentru a putea dovedi ca are aptitudini teatrale dar insista ca prioritatea ei este, in continuare, cariera muzicala.

"Am facut cateva lucruri in trecut, am aparut in cateva filme dar mi-ar placea la nebunie sa mai joc. Mi-ar placea ca lumea sa ma ia in serios si de aceea caut roluri care sa fie grele pentru a putea sa dovedesc ca sunt o actrita buna. Vreau un rol mare, important si greu. Asta nu inseamna ca voi renunta la muzica. Ador sa cant", a precizat Nicole.

Desi face tot posibilul pentru a se afirma si in cinematografie, Nicole a recunoscut recent ca a fi celebru necesita multa munca. Vedeta in varsta de 30 de ani crede ca fanii nu realizeaza cat efort se ascunde in spatele unei cariere, indiferent daca este vorba de vedeta pop sau actrita.

"Nu este atat de stralucitor precum oamenii cred. Are suisuri si coborasuri. Pot fi o gramada de schimbari in viata privata si nu te simti deloc confortabil", a subliniat Nicole, care in prezent are o relatie cu britanicul Lewis Hamilton, pilotul de Formula 1.

Sursa: E-joy.ro

Sponzorul Acestui Articol este TOTALnet Media GroupCurs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti