Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Ioana Popescu: I-am facut sex oral lui Rat! A terminat exploziv!
Mi 03 nov 2010 13:47:01 +0200


Ioana Popescu
Ioana Popescu a vorbit în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos" despere noaptea de sex pe care a petrecut-o cu Răzvan Raț.

Ioana Popescu a vorbit în cadrul emisiunii "Un Show Păcătos" despere noaptea de sex pe care a petrecut-o cu Răzvan Raț.


oana Popescu face un top al fotbaliștilor care i-au trecut prin pat de-a lungul timpului, iar Răzvan Raț este tocmai pe locul opt. În emisiune la Capatos a vorbit despre performanțele sexuale ale lui Raț și despre singura noapte pe care a petrecut-o cu acesta.

ioana_popescu_5.jpg

Ioana PopescuIoana: Când l-am cunoscut nu era însurat. Eu nu iau bărbații altor femei. Prin 2004 s-a petrecut. El a încercat să ia legătura cu mine printr-o prietenă de-a mea care ținea legătura cu Marica.


Capatos: Deci ți-a făcut lipeala prietena ta.

Ioana: Nu mă gândeam la ceva serios. Credeam că o să vorbesc așa cu el și o să mă plictisesc. Am început să vorbesc cu el și m-a surprins foarte tare. Vorbea corect românește. La un moment dat am mers în oraș și l-am dus pe Răzvan în club. Până atunci nu ieșisem cu mulți fotbaliști. Când a fost văzut în club, au sărit oamenii pe el. Am plecat într-un alt club mai retras. La un moment dat am plecat să ne vedem cu Marica. Am ajuns la Raț acasă și am văzut acolo vreo 10 perechi de pantofi cu tocuri. El îmi spusese că este singur și că s-a despărțit de ea. S-a purtat foarte bine cu mine.


ioana_popescu_15.jpg

Ioana PopescuCapatos: Păi tu zici că nu ai putut să te abții și i-ai făcut sex oral.

Ioana: Nu direct. M-a zăpăcit. Prima dată când m-am văzut cu el nu vroiam să am nicio relație.

Capatos (ironic): Păi de ce e pe locul 8? Nu este un bun fundaș?

razvan_rat_5.jpg

Razvan RatIoana: Nu despre asta este vorba. Eu am făcut topul după cum mi-ar place mie să fie un bărbat. În primul rând m-a dezamăgit pentru că după ce a ținut ce putea obține, m-a degajat. Actul sexual în sine nu a existat. Eu nu am fost satisfăcută. Mi-a plăcut așa de el. Chiar vreau să spun că mi-am pierdut brățara de argint de la mama și cred că este la el în casă.

"Am făcut sex oral nebun. Nu știu ce am avut în cap dar nu l-am lăsat să intre în mine. Am finalizat actul cu mâinile. A terminat ca o explozie. Dacă sunteți curioși de ce ne-am certat, el a aflat că sunt jurnalistă" scrie Ioana despre Raț, în topul său, care apare în revista Star.


Sursa: Clickro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti