Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Fa-ti browser-ul sa cante! : Informatica
Lu 12 mai 2008 07:46:42 +0300


Fa-ti browser-ul sa cante! : Informatica
Informatica : A pornit ca o simplă extensie de Firefox, de la ideea unui utilizator cu ceva cunoștințe de programare care s-a gândit ...

A pornit ca o simplă extensie de Firefox, de la ideea unui utilizator cu ceva cunoștințe de programare care s-a gândit că ar fi bine să poată controla player-ul MP3 direct din Firefox. S-a bucurat de un foarte mare succes în rândul utilizatorilor de Firefox și în cele din urmă a fost cumpărată de Yahoo!. Acum merge chiar și în Internet Explorer și este compatibilă cu Firefox 3.

Pentru a o instala în browser-ul tău, indiferent că acesta este Firefox sau Internet Explorer, intri pe site-ul FoxyTunes, dai click pe link-ul Get FoxyTunes și urmezi scurtele instrucțiuni, dacă nu te descurci.

FoxyTunes îți va pune pe bara de status din Firefox (sau Internet Explorer) toate butoanele de care ai nevoie pentru a controla procesul de redare a melodiilor în player-ul MP3 pe care îl folosești. Însă, dacă nu-ți place să vezi prea multe butoane în status bar, există posibilitatea grupării acestora și folosirii combinațiilor de taste

FoxyTunes te lasă să stabilești anumite combinații de taste prin care să schimbi sau să întrerupi melodiile, ori să reglezi volumul. Butonul roșu din marginea stângă este cel care permite accesul la meniul principal, de unde pot fi configurate aceste combinații (Configuration - Keyboard shortcuts).

FoxyTunes permite controlarea unui mare număr de playere MP3 de la Winamp și Windows Media Player la iTunes și Real Player. Însă funcționalitatea acestei extensii este cu atât mai mare cu cât nu se limitează doar la programe obișnuite și poate controla și servicii muzicale online. Din păcate, doar două, Pandora și Last.fm, dintre care doar Last.fm poate fi folosit din România.

Progrămelul are o mulțime de alte funcții: poate să redea muzica programat, la anumite ore, sau îi poți schimba complet aspectul.


Sursa : Bihoreanul : Informatica


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Fa-ti browser-ul sa cante! : Informatica
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti