Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Blaxy Girls sau... The nexy big thing - Vedete din lume
Mi 17 sep 2008 12:09:47 +0300


Vedete din lume - Un sound exceptional, versuri pline de profunzime, un look actual si un videoclip ce poate fi confundat usor cu unul international ...

Un sound exceptional, versuri pline de profunzime, un look actual si un videoclip ce poate fi confundat usor cu unul international, sunt ingrediendele succesului de care Blaxy Girls se bucura inca de la debut.

Noua trupa formata din Rucsy, Amalia, Cristina, Ana si Gela care ne-a invatat si ne-a facut sa fredonam zi de zi refrenul piesei "If You Feel My Love", poate fi considerata noua revelatie muzicala a acestei toamne. Desi a fost lansat doar de cateva saptamani, primul single Blaxy Girls este difuzat deja in heavy rotation atat pe radio cat si pe tv iar numarul vizualizarilor clipului pe youtube este intr-o crestere ametitoare.

Cele cinci fete s-au facut remarcate mai ales pentru ca fiecare dintre ele canta la un instrument, fapt dovedit si de aparitia in cadrul semifinalei din acest an a Cerbului de Aur, unde fetele au cucerit inimile publicului prin carisma, sinceritate si nu in ultimul rand prin talentul lor, demonstrand ca pot fi "the next big thing". Tot sub acest motto indraznet cele cinci fete au facut fata cu stoicism caldurii de peste 35 de grade din ziua filmarii clipului "If You Feel My Love".

Au strans din dinti, au muncit toata ziua, nu s-au plans si au savurat fiecare clipa a filmarii primului videoclip din viata lor. In urma cu doar cateva zile, Rucsy, Amalia, Cristina, Ana si Gela au trait o experienta de neuitat, prima de acest gen din lungul sir ce va urma. Fetele au cantat intr-un concert la Arad in fata a cateva mii de oameni care au fredonat piesa impreuna cu ele ,oprindu-le la final pentru a le cere autografe.

Pana in momentul lansarii albumului de debut Blaxy Girls, ce va contine zece piese pop rock si de care ne vom putea bucura in aceasta toamna, nu ne ramane decat sa asteptam "the next big thing" ascultand "If You Feel My Love".If you feel my loveSursa: E-joy.ro

Sponzorul Acestui Articol este TOTALnet Media GroupCurs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti