Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Andreea Marin: Imi permit luxul sa fac ce vreau cu banii mei - Vedete din Romania
Mi 17 sep 2008 11:50:49 +0300


Vedete din Romania - Andreea Marin clarifica pentru toata lumea ca a ajuns la un anumit nivel de bunastare ...

Criticata pentru campaniile umanitare indreptate catre alte colturi de lume, in detrimentul nevoiasilor autohtoni, Andreea Marin clarifica pentru toata lumea ca a ajuns la un anumit nivel de bunastare in care isi permite sa aleaga ce face cu banii sai.

"Zana� spune ca este cu sufletul alaturi de copiii din Romania, insa drama sufletelor din Africa de Sud a impresionat-o profund.

Dupa o perioada lunga de timp in care nu a mai postat nici un mesaj pe blogul sau, Andreea Marin si-a facut timp si a raspuns tuturor fanilor sai prin mesaje kilometrice. Aflam ca trece printr-o perioada foarte aglomerata din punct de vedere profesional si umanitar, cu multe proiecte in desfasurare, insa familia ramane intotdeauna prioritara. "Zana� vorbeste despre fetita ei care este mandra posesoare a patru dintisori, dar si despre trubadurul sau sot, ocupat pana peste cap cu "babele care danseaza� prin toate colturile tarii. Impresionata de ardoarea fanilor care alearga pe la toate casele de bilete pentru a prinde un loc la concertele lui Banica jr, Andreea nu ezita sa ofere cateva invitatii ghinionistilor care nu au mai prins un tichet de intrare. Totodata, diva tine sa lamureasca pe toata lumea ca este extrem de fericita cu Stefan, ca a gasit in el barbatul visurilor sale, iar ceea ce apare prin ziare nu este decat rodul unor barfe mincinoase raspandite de rauvoitori. Cat despre luxul pe care il afiseaza din ce in ce mai des, dar si despre sumele de bani pe care le doneaza strainilor si nu foarte des fundatiilor din Romania, Andreea le replica cititorilor sai: �Prefer sa gandesc deschis si sa ma folosesc de ceea ce am adunat in timp in materie de credibilitate, imagine, finante, asa cum cred eu de cuviinta ca e mai bine si in masura in care eu consider ca e posibil, echilibrat, prioritar. Pe munca mea imi permit un singur "lux�: sa decid eu insami ce e mai bine sa fac cu propriile resurse�.
Ascunde pretul hainelor de ochii zgarcitului �Stifan�. Desi a strans o avere deloc de neglijat din reclame, emisiuni tv, dar si din afacerile proprii, am aflat ca Andreea este nevoita sa-i ascunda uneori lui Stefan pretul hainelor si al accesoriilor cumparate, cantaretul fiind cunoscut pentru zgarcenia de care da dovada, chiar si cu propria persoana. Primeste sume enorme pentru o reclama, este imaginea unor branduri de lux in Romania, are doua firme care merg pe profit, insa, cu toate acestea, nu-si poate cumpara in voie tot ceea ce-i face cu ochiul din magazine, pentru ca Banica se opune. Atunci cand da iama la shopping, "Zana� are grija sa rupa eticheta cu pretul de pe cumparaturi, evitand astfel discutii interminabile in care "Stifan� ii reproseaza ca este "prea scump�.
Andreea a avut intotdeauna tinute de bun-simt, nici criticate, dar nici ridicate in slavi de stilisti, insa nu a epatat niciodata prin lux. Isi permite vacante scumpe cu toata familia, masini luxoase si haine ale unor firme celebre, insa acest "lux� trebuie intotdeauna justificat sotului. Desi spune ca a atins un nivel in care poate lua singura decizii in privinta propriilor resurse, realitatea este un pic alta. Dar, la urma urmei, ce mai conteaza daca este vorba despre jumatatea ta?

Pune la cale un interviu cu Salma Hayek

In urma primei sale campanii pentru nevoiasii din afara granitelor tarii, si anume "Zambet pentru Asia�, Andreea Marin a deprins "gustul� pentru zonele defavorizate din lumea a treia. Astfel, ambasadorul UNICEF a ramas deosebit de impresionata la contactul cu copiii sarmani din Africa si nu a ezitat chiar sa adopte unul, fie doar la distanta. "Pentru mine, coltul de lume numit Africa si tragedia copiilor de acolo inseamna ceva cu adevarat, e un sentiment pe care nu-l pot descrie cu fidelitate in cuvinte. Pe de alta parte, nu-mi pot reprosa nici o clipa ca nu as fi prezenta aici, acasa, de atatia ani, cu tot sufletul alaturi de copiii nostri. E timpul sa depasim nivelul de natiune care doar asteapta ajutor la nevoie dinafara, dar care se face ca ploua cand e cazul sa si ofere, la randu-i, o mana la nevoie�, scrie Andreea pe blogul sau. Seria demersurilor sale de intrajutorare continua, diva avand pe agenda o intalnire cu ambasadorii UNICEF din toata lumea si un documentar dedicat copiilor dintr-o zona afectata de pe un alt continent. Andreea Marin se va intalni si cu actrita Salma Hayek, actrita de la Hollywood fiind imaginea unui proiect pus la cale de UNICEF si Pampers. G.D.
Sursa: Gardianul.ro

Sponzorul Acestui Articol este TOTALnet Media GroupCurs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti