Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Plafar Cluj Napoca
Ma 02 nov 2010 14:40:34 +0200


Plafar Cluj Napoca
Investitie de 300.000 de euro la Plafar Cluj

Sucursala Plafar din Cluj-Napoca a trecut printr-un proces de modernizare care a durat 6 luni si a costat aproximativ 300.000 de euro.

Foto Radu Padurean

Plafar Cluj-Napoca va incepe pina la sfirsitul anului producerea a 25 de sortimente de condimente fara sare. Acestea se adauga sortimentelor de ceaiuri traditionale si medicinale pe care le produce deja.
Renumita companie Plafar, cu o traditie de 60 de ani in Romania, a reusit sa iasa din impasul financiar cu care s-a confruntat citiva ani, timp in care s-a pus doar problema supravietuirii. Si, cu toate ca in anii precedenti Plafar si-a pierdut din notorietate, acum compania s-a rebranduit, a intrat cu produse in hipermarketuri si a facut investitii in linia de productie, cum este si cazul sucursalei de la Cluj-Napoca, astfel ca povestea insolventei a devenit doar istorie.
Florian Simion, directorul sucursalei Plafar Cluj-Napoca, a declarat ieri la inaugurarea fabricii renovate din Cluj ca lucrarile de modernizare la sucursala pe care o conduce au inceput in luna iunie si au fost finalizate recent, costurile lucrarilor fiind estimate la aproximativ 300.000 de euro. Investitiile facute garanteaza ca plantele din care se fac produsele Plafar sint pastrate in conditii optime, astfel incit sa nu isi piarda calitatile sau sa se deterioreze.

25 de sortimente de condimente

In prezent, fabrica Plafar din Cluj-Napoca produce diverse sortimente de ceaiuri, in timp ce siropurile care ajung pe rafturile magazinelor sint facute la fabrica de la Brasov. Pina la sfirsitul acestui an insa, conducerea Plafar intentioneaza sa inceapa producerea a 25 de sortimente de condimente, elementul principal de atractie fiind lipsa sarii din aceste produse.

Plante din 90 de comune

Florian Simion spune ca plantele pe care le folosesc la prepararea ceaiurilor provin din 90 de comune din toata tara. „Ne orientam spre zone cit mai putin poluate si avem oameni care de ani de zile se ocupa de colectare astfel incit sa nu apara confuzii in culegerea plantelor“, afirma directorul Plafar Cluj.
Plafar a reusit sa intre si pe piata externa, cu exporturi in Canada sau Irlanda, iar in perioada urmatoare intentioneaza sa se extinda si in Spania si Italia, tari care au comunitati puternice romanesti, potentiali cumparatori.


Sursa: MonitorulCj.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti