Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Omagiul cailor putere : Cluj Napoca
Jo 15 mai 2008 13:59:45 +0300


Omagiul cailor putere : Cluj Napoca
Cluj Napoca : Motociclistii au depus coroane la mormintul prietenului lor decedat in accident

Sute de motociclisti au defilat ieri pe strazile din Cluj-Napoca pentru a-i aduce un ultim omagiu tinarului lor coleg care a murit intr-un accident saptamina trecuta. Evenimentul a uimit mii de clujeni, care au iesit in strada pentru a privi dezlantuirea unui numar impresionant de cai putere.

mormantare_remus_2.jpg

Mormantare Remus


Remus Maier, clujeanul care a decedat in urma unui teribil accident de motocicleta, a fost comemorat ieri de sute de motociclisti. Un numar impresionant de bolizi, choppere, scutere si motociclete de viteza, au luat parte la o defilare in amintirea colegului lor. Huruitul motoarelor adunate in fata Salii Sporturilor „Horia Demian“ a rasunat zeci de minute, dupa care o coloana imensa de motociclete a accelerat catre Cimitirul Central pe un traseu care a strabatut o mare parte a orasului. Socati la trecerea coloanei, soferii din trafic s-au tras la o parte ca in fata unei ambulante. Mii de oameni, iesiti in stada ca dupa cutremur, au flancat traseul, insotind cu privirile goana absenta a coloanei de tineri cu cearcane ascunse dupa ochelari negri, de motociclist. Dupa ce au strabatut inima Manasturului, colegii si prietenii lui Remus au impinzit cartierul Zorilor. Incepind apoi cu Calea Turzii, incetul cu incetul, centrul orasului a inceput sa rasune din toate colturile. Politia nu a intervenit. Ba, mai mult, un echipaj al Politiei Rutiere a asigurat spatele coloanei.

mormantare_remus_23.jpg

Mormantare RemusAjunse in fata Cimitirului Central, motoarele au asistat, in tacere, la inmormintarea regretatului Remus Maier. Majoritatea celor prezenti la marsul pe doua roti nu l-au cunoscut pe Remus. Colegialitatea, au spus ieri unii dintre ei, nu se masoara, insa, in stringeri de mina ori in zile intregi petrecute impreuna. Remus Maier a fost un motociclist de-ai lor, destul pentru ca sute de clujeni, salajeni si hunedoreni sa participe la defilarea care a marcat Clujul pentru citeva zeci minute. Remus avea doar 29 de ani. A lasat in urma o iubita insarcinata, un copil care se va naste fara sa isi cunoasca tatal si sute de prieteni care nu isi pot imagina cum a fost posibil ca o astfel de tragedie sa se intimple.

Drama din Baciu


Accidentul in care a murit Remus s-a produs duminica trecuta, la iesirea din localitatea Baciu. Motociclistul a incercat sa depaseasca un autoturism Peugeot 407, iar in timp ce soferul autoturismului a virat la stinga, Maier a frinat brusc, fiind proiectat in geamul din stinga soferului, murind pe loc. Desi tinarul avea o viteza de circa 130 de kilometri pe ora, apropiatii lui Remus sustin ca vina i-a apartinut soferului autoturismului, care nu s-a asigurat in momentul in care a incercat sa vireze.

mormantare_remus_123.jpg

Mormantare RemusMonitorul de Cluj : Mormantare Remus


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Omagiul cailor putere : Cluj Napoca
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti