Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Noul pod peste Somes va fi gata la sfarsitul verii : Cluj Napoca
Mi 07 mai 2008 12:11:28 +0300


Noul pod peste Somes va fi gata la sfarsitul verii : Cluj Napoca
Cluj Napoca : Podul care îl va înlocui pe cel din apropierea hotelului Napoca va fi gata la sfârșitul verii, muncitorii estimând ...

Podul care îl va înlocui pe cel din apropierea hotelului Napoca va fi gata la sfârșitul verii, muncitorii estimând că mai au de lucru încă două luni și jumătate. În acest moment cei trei piloni de susținere au fost ridicați aproape în întregime urmând ca peste câteva săptămâni să fie așezate plăcile finale.

Lucrările au început anul trecut, scopul fiind, în principal, reabilitarea vechiul pod din apropierea hotelului Napoca ce datează din 1918 și care are nevoie de reparații capitale deoarece nu mai întrunește condițiile de trafic necesare. Licitația organizată în urmă cu un an de Primăria Cluj-Napoca a fost câștigată de firma Concefa din Sibiu care construiește noul pod contra sumei de 2,2 milioane de lei. După terminarea acestuia, cel vechi va intra în reparații, urmând ca apoi clujenii să aibă la dispoziție două poduri, unul pentru fiecare sens de circulație.

Termenul de finalizare prevăzut în contractul dintre Primăria Cluj-Napoca și firma sibiană Concefa este de 14 luni de la începerea lucrărilor și până acum se pare că acesta va fi respectat.


Pod nou și în Someșeni

Tot firma Concefa este responsabilă și pentru construirea podului din zona Grigore Ignat din cartierul Someșeni. Acesta va costa 2,7 milioane de lei și trebuie să fie gata în 19 luni de la data începerii lucrărilor.

noul_pod_peste_somes_va_fi_gata_la_sfarsitul_verii__cluj_napoca_p5063279____________1.jpg

Noul pod peste Somes va fi gata la sfarsitul verii : Cluj Napoca


Monitorul de Cluj : Cluj Napoca


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Noul pod peste Somes va fi gata la sfarsitul verii : Cluj Napoca
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti