Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Inca un titlu la Cluj-Napoca
Lu 12 mai 2008 15:39:04 +0300


Inca un titlu la Cluj-Napoca
Cluj-Napoca : Miss Travesty Romania 2008 este o clujeanca

La capatul unei nopti incendiare, comunitatea Lesbi, Gay, Bisexual si Travesty din Romania i-a decernat titlul de „Miss Travesty 2008“ clujencei Petruta Grasa, una dintre cele noua concurente inscrise la cea de-a patra editie a competitiei. Prin doua numere artistice de o inalta tinuta, Petruta Grasa a reusit sa aduca inca un titlu la Cluj.

Seara „exotica“


Petruta a intrat impecabil in rolul Madonnei
Costumatii excentrice, podoabe capilare colorate mai ceva ca un curcubeu, ciorapi de dama purtati cu naturalete si machiaje care o puteau pune in umbra chiar si pe Heidi Klumm. Cea de-a patra editie a „Miss Travesty Romania“, organizata simbata trecuta in clubul Angels, a reunit noua participante care s-au dat peste cap pentru a impresiona cel mai exigent juriu de pina acum. Circa 200 de persoane s-au ingramadit in local pentru a lua parte la evenimentul anului in comunitatea Lesbi, Gay, Bisexual, Travesty (LGBT) din Romania. Iar in competitie au dat tot ce-a fost mai bun din „ele“. Cele doua probe de foc prin care „concurentele“ au fost nevoite sa treaca, respectiv cea de imitatie si cea de parodiere, au facut deliciul unui public care se astepta la un show de zile mari.

Madonna, ceva mai plinuta

La finele competitiei, in uralele tuturor, Petruta Grasa din Cluj si-a adjudecat titlul de „Miss Travesty Romania 2008“. Prestatiile ei au fost peste asteptarile publicului, avind in vedere ca in cadrul probei de imitatie Petruta a ales sa devina Madonna. Si i-a reusit de minune, chiar daca zecile de kilograme in plus pe care „clujeanca“ le-a afisat au reprezentat cea mai mica diferenta dintre ea si starul ales. Nu mai putin de cinci garderobe schimbate in fata juriului si a publicului, completate de tot atitea piese care au facut-o pe Madonna regina muzicii pop, i-au adus Petrutei un remarcabil zece pe linie din partea arbitrilor, surprinsi si ei de calitatea spectacolului. A urmat o punere in scena originala a Scufitei Rosii in ceea ce priveste partea de parodiere, lucru care a propulsat-o pe Petruta Grasa in primul loc al podiumului. „Nu am folosit aceeasi reteta a succesului precum fotbalistii care au adus titlul la Cluj. Am muncit foarte mult si am repetat si mai mult pentru ca totul sa iasa foarte bine. Nu ma asteptam sa cistig“, au fost cuvintele Petrutei Grasa, dupa ce a fost incununata „Miss Travesty 2008“.

Britney si Celine la Cluj


Celelalte doua pozitii ale podiumului au fost obtinute de Dana von Kronstadt si Cruella Devyl, aceasta din urma adjudecindu-si si titlul de „Miss Popularitate 2008“. Cruella Devyl, originara din Baia Mare, a sosit la Cluj cu o intreaga echipa de sustinatori care nu s-au sfiit sa afiseze bannere cu favorita lor. Pe unul dintre ele chiar erau trecute cuvintele „Sint baimarean, sint mindru. O sustin pe Cruella Devyl!“. Imitatia a fost si pentru Cruella proba cu care a cucerit publicul si juriul, alegind sa o introduca in scena pe Luminita Anghel, acompaniata de doi tobosari la butoaie, confetti si flacari, mai ceva ca la Eurovision. Proba parodiei a pus-o insa in dificultate. Printre cele care s-au remarcat la aceasta proba, in afara Petrutei, s-a numarat si Dana von Kronstadt, care si-a pus amprenta asupra personalitatii artistei Naomy, care, de altfel, a si facut parte din juriul acestui concurs. Printre celelalte vedete imitate sau parodiate s-au aflat Britney Spears, una dintre favoritele publicului, Shirley Bassey, Celine Dion, dar si Nicoleta Voica, iar printre concurente s-a mai remarcat si Elodia, care, spre bucuria tuturor, a promis ca revine la Cioaca.

Probleme cu sponsorii

05_caseta_miss_travesti_tex.jpgOrganizarea „Miss Travesty Romania 2008“ a fost marcata de gasirea dificila a sponsorilor. Daca pe scena aceste lucruri nu s-au simtit, organizatorul Lucian Dunareanu a tinut sa marturiseasca la finele concursului cum numele grele de pe piata clujeana au refuzat sa-si asocieze imaginea cu cea a comunitatii LGBT. Cu toate acestea, publicul a apreciat ca spectacolul de simbata trecuta a fost unul mult mai reusit in comparatie cu editiile precedente, iar in ceea ce priveste deschiderea Clujului fata de persoanele apartinind comunitatii LGBT, cei prezenti la eveniment au remarcat un usor progres. Singurul minus pe care l-a simtit oarecum toata lumea a fost reprezentat de club, devenit dintr-o data neincapator pentru fanii „Miss Travesty Romania 2008“.


Monitorul de Cluj : Cluj Napoca


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Inca un titlu la Cluj-Napoca
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti