Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Gradina Zoologica Cluj Napoca
Lu 12 mai 2008 15:42:55 +0300


Gradina Zoologica Cluj Napoca
Cluj Napoca : Candidatul PNG la Primăria Cluj-Napoca vrea transformarea stadionului CFR în Grădină Zoologică

Candidatul PNGCD la Primăria Cluj-Napoca, Ionuț Țene, i-a cerut, luni, ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, rezilierea contractului de concesionare a terenului clubului de fotbal CFR 1907 și cedarea lui Primăriei pentru construirea unei Grădini Zoologice, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Într-o scrisoare deschisă adresată ministrului, Țene a susținut că stadionul echipei de fotbal CFR Cluj este localizat în cartierul Gruia, într-o zonă semi-centrală a municipiului Cluj-Napoca, în timp ce în Uniunea Europeană stadioanele echipelor de fotbal din prima ligă sunt construite, în general, la marginea orașelor, “pentru asigurarea siguranței spectatorilor la meci și pentru evitarea aglomerării în marile centre urbane”.

“Vă solicit să reziliați contractul de concesionare a stadionului din cartierul Gruia pentru echipa de fotbal CFR Cluj. E momentul ca patronatul echipei să-și construiască un nou stadion modern, conform standardelor Ligii Campionilor într-o locație de la marginea municipiului Cluj-Napoca, în afara zonelor de cartiere de locuințe”, a arătat candidatul PNGCD.

El a solicitat, în scrisoare, ca locul actualului stadion să fie redat municipalității clujene în vederea construirii unei Grădini Zoologice, de care Clujul ar duce lipsă. "Locul actualului stadion din cartierul clujean Gruia, ca dimensiune și amplasare, este perfect pentru a găzdui o Grădină Zoologică după modelul celei din Berlin, spre bucuria copiilor clujeni și a turiștilor”, susține Ionuț Țene.

Formația CFR Cluj a câștigat pentru prima oară în istorie Cupa României Timișoreana, după ce a învins, sâmbătă, scor 2-1 (0-0), echipa Unirea Urziceni, în finala disputată pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, și a realizat eventul la trei zile după obținerea primului titlu de campioană.Sursa : Clon
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti