Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Clujeanca Liliana Solomon va conduce Vodafone Europa
Ma 02 nov 2010 14:44:26 +0200


Clujeanca Liliana Solomon va conduce Vodafone Europa
Fostul CEO (director general cu atributiuni executive) al Vodafone Romania, clujeanca Liliana Solomon ...

Fostul CEO (director general cu atributiuni executive) al Vodafone Romania, clujeanca Liliana Solomon (foto), a fost numita in functia de Director of Operations, Europe Region, incepind cu data de 1 decembrie 2010.


Solomon se va muta la Londra, unde va fi subordonata direct lui Michel Combe, CEO Europe Region al Vodafone.
Din 1 decembrie, Vodafone va avea un nou director general in Romania: Inaki Berroeta, fost CEO al Vodafone Malta, din iulie 2007, a anuntat ieri compania.

La Vodafone, din 2005

Liliana Solomon s-a alaturat Vodafone in anul 2005 si a fost CEO al Vodafone Romania in ultimii 5 ani. In aceasta perioada, Vodafone Romania si-a dublat cifra de afaceri si si-a crescut numarul de clienti cu 50%, atingind marje de profit de 45%, informeaza un comunicat al companiei.
Cu o experienta de peste 15 ani in industria telecom, Liliana Solomon a detinut anterior pozitii executive in cadrul mai multor companii internationale: T-Mobile Marea Britanie, Cable&Wireless Marea Britanie si Deutsche Telekom.
Liliana Solomon are un doctorat in fizica si un MBA de la INSEAD, Franta, este casatorita si are un fiu de 2 ani, Mark.
“Dupa 5 ani extraordinari petrecuti alaturi de echipa Vodafone Romania, am acceptat o noua provocare in Grupul Vodafone. Am convingerea ca ceea ce am construit aici impreuna cu colegii mei reprezinta o baza solida pentru dezvoltarea viitoare a companiei. Am avut oportunitatea sa conduc o echipa plina de oameni talentati si pasionati. As dori sa le multumesc colegilor mei, partenerilor si clientilor nostri, pentru sprijinul si increderea acordate in toti acesti ani”, a declarat Liliana Solomon.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., este unul dintre operatorii principali de telecomunicatii mobile de pe piata romaneasca, avind peste 9,8 milioane de clienti la data de 30 iunie 2010.


Sursa: Monitorulcj.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti