Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:A doua teza cu subiect unic : Cluj Napoca
Vi 09 mai 2008 11:06:20 +0300


A doua teza cu subiect unic : Cluj Napoca
Cluj Napoca : Astazi, elevii de clasa a VIII-a vor sustine o noua teza cu subiect unic la nivel national, necesara pentru admiterea la liceu.

Astazi, elevii de clasa a VIII-a vor sustine o noua teza cu subiect unic la nivel national, necesara pentru admiterea la liceu.


Teza la materiile Istoria romanilor si Geografia Romaniei, la alegere, este sustinuta doar de elevii de clasa a VIII-a. Aceasta va avea loc astazi in scolile din judetul Cluj, iar subiectele vor fi extrase la Bucuresti si transmise in timp util in unitatile de invatamint. Elevii claselor a VII-a si a VIII-a vor mai avea de sustinut teze cu subiect unic la nivel national la Limba si literatura romana, in data de 13 mai si la Matematica, in data de 16 mai. Cei nemultumiti de notele obtinute vor putea depune eventualele contestatii in data de 29 mai, dupa ce, impreuna cu profesorii, isi vor analiza lucrarile. Aceasta este prima perioada in care copiii din clasele a VII-a si a VIII-a pot sustine tezele in semestrul al II-lea. Elevii care, din motive obiective, nu s-au putut prezenta la aceasta sesiune de examene le vor putea sustine in perioada a II-a, respectiv intre 23 mai si 2 iunie. Tezele cu subiect unic la nivel national vor inlocui, din acest an, testele nationale pe care elevii de clasa a VIII-a le sustineau pentru a se putea inscrie la liceu.


Monitorul de Cluj : Cluj Napoca


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

A doua teza cu subiect unic : Cluj Napoca
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti