Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Se cauta voluntari pentru TIFF 2008 : Cluj Napoca
Ma 06 mai 2008 11:01:24 +0300


Se cauta voluntari pentru TIFF 2008 : Cluj Napoca
Cluj Napoca : Tinerii impatimiti de cinema sint asteptati ca voluntari la TIFF

10 zile de filme, munca de organizare, contacte cu personalitati ale cinematografiei, dar si petreceri fara egal ii asteapta pe voluntarii editiei din acest an a Festivalului International de Film Transilvania.


Voluntarii de la TIFF vor munci mult, dar vor avea parte si de distractie
Dupa ce au primit distinctia de „Grupul de voluntari ai anului 2007“ in cadrul Galei Premiilor pentru Implicarea in Comunitate, responsabilii celui mai important festival de film din Romania au dat unda verde la inscrierile pentru editia din acest an. Cei care doresc sa devina voluntari la TIFF 2008 sint asteptati sa trimita un mail cu CV si o fotografie la adresa voluntari@tiff.ro, pina vineri, 9 mai. Se cere in mod obligatoriu o fotografie „tip act de identitate, nu artistica“. Intilnirea organizatorilor cu potentialii voluntari este programata pentru dupa-amiaza zilei de luni, 12 mai, data la care li se va face o prezentare a ceea ce inseamna voluntariatul la festival. Interviurile propriu-zise vor avea loc „de dimineata pina seara“ in zilele de 13, 14 si 15 mai. Orele si locurile in care se vor desfasura intilnirea si interviurile le vor fi comunicate candidatilor pe mail.
Voluntarii sint cei care rup bilete la cinematograf, distribuie si verifica mii de badge-uri, au grija de buna desfasurare a proiectiilor si evenimentelor si sint responsabili de mai tot ce inseamna munca neobosita si anonima din culisele unui festival de o asemenea amploare. Cu toate acestea, cei care se inhama bucurosi la corvoada de zi cu zi a volutariatului la TIFF nu sint putini. Numarul celor de anul trecut a fost de 130. Nu sint doar studenti clujeni, ci tineri din toata tara si chiar din strainatate. Avantajele voluntariatului la TIFF pot fi insa si de ordin profesional. Pe linga contactele stabilite in zilele festivalului, mentionarea voluntariatului pe CV poate fi un atu important la angajare. Mai mult, exista facultati care echivaleaza voluntariatul la festivalul clujean cu stagiul de practica.


Monitorul de Cluj : Tiff 2008


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Se cauta voluntari pentru TIFF 2008 : Cluj Napoca
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti