Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:In Cluj ne incaltam…la negru : Judetul Cluj
Ma 13 mai 2008 12:25:05 +0300


In Cluj ne incaltam…la negru Judetul Cluj
Judetul Cluj : Saptamana trecuta, inspectorii de munca au descoperit un numar de 101 persoane ce desfasurau activitate la SC FAGET COMPANY SRL ...

Saptamana trecuta, inspectorii de munca au descoperit un numar de 101 persoane ce desfasurau activitate la SC FAGET COMPANY SRL, fara a avea forme legale de angajare.

“Am depistat o intreaga fabrica, toti angajatii din fabrica de confectii lucrau fara forme legale. Este cea mai mare captura de persoane care lucreaza fara forme legale”, a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Cluj, Daniel Pacurariu. Firma a fost amendata cu 100.000 lei, cea mai mare amenda aplicata in domeniul confectii incaltaminte pentru judetul Cluj, pentru cele mai multe persoane gasite fara forme legale de angajare in 2008. Aceasta sanctiune contraventioanala secondeaza amenda de 124.000 lei aplicata in iunie 2007 firmei de publicitate One2One (pentru cele 126 de persoane gasite in activitate fara forme legale), egaland-o pe cea aplicata firmei ENKA CONSTRUCTION AND DEVELOPMENT BV AMSTERDAM (aprile 2007 pentru 101 persoane gasite in activitate fara forme legale de angajare).
“Aceasta situatie depistata intr-un domeniu cum este cel al textilelor-confectii incaltaminte va determina o modificare a strategiei inspectoratului si pentru acest sector de activitate”, a mai adaugat Pacurariu.


Sursa : Clon : Judetul Cluj


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

In Cluj ne incaltam…la negru : Judetul Cluj
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti