Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Elodia vine la Miss Travesty Romania : Judetul Cluj
Vi 09 mai 2008 11:03:10 +0300


 Miss Travesty Romania
Judetul Cluj : „Frumoasele“ travesty din toata tara se intrec la Cluj

Elodia va participa miine la un concurs de frumusete la Cluj. Se va intrece pentru titlul de Miss Travesty Romania 2008 cu personaje ca Steffany de Monaco, Cruella Devyl, Fashionista sau Andreea Marin in probe de imitatie si parodie.

Petruta Grasa reprezinta Clujul


La Cluj se va alege si in acest an Miss Travesty Romania
Un nou show plin de extravaganta ce va stirni uimiri si controverse la Cluj-Napoca, si nu numai, incepe miine. Pentru a patra oara la Cluj, membri ai comunitatii LGBT (lesbi, gay, bisexuali sau transsexuali) isi vor alege cea mai frumoasa participanta la Miss Travesty Romania. Mediatizata Elodia se va afla printre ele. Este de la Sibiu si se va „bate“ pentru titlu cu Fashionista (Ploiesti), Cruella Devyl (Baia Mare), Steffany de Monaco (Sfintu Gheorghe), Euphorika (Bucuresti), Tanja (Hunedoara), Dana Von Kronstadt (Brasov) si Andreea Marin (Timisoara). De aceasta data, Clujul va fi reprezentat doar de Petruta Grasa. Dintre concurentele inscrise initial, Micuta Alehandra s-a retras, motivind lipsa timpului. „Imi pare foarte rau ca trebuie sa ma retrag. Nu am deloc timp sa ma pregatesc asa cum trebuie. Lucrez foarte mult, ceea ce nu-mi permite sa am timp si pentru mine“, a declarat aceasta pe site-ul concursului.

Micuta Mo a schimbat regulamentul

Spectacolul va avea loc in clubul Angels (str. Virgil Fulicea, nr. 17), miine seara, de la ora 23. Cele noua participante isi vor dovedi in fata juriului talentul si priceperea in probe de imitatie si parodie pentru ceea ce organizatorii, cei de la Be An Angel Romania (BAAR), numesc „marele trofeu national“. Intrarea costa 30 de lei, din care 10 de lei reprezinta consumatia. Dupa scandalul declansat de infractiunile comise de Micuta Mo (aleasa initial Miss Travesty 2006, titlu retras ulterior), regulamentul de participare a suferit modificari. Pe linga interdictiile la implanturi de sin, tratamente hormonale sau schimbare de sex, de acum se precizeaza si ca „participantii nu trebuie sa detina cazier judiciar. La inscriere, fiecare participant va trebui sa semneze o declaratie pe propria raspundere in acest sens“. Mai mult, cei de la BAAR isi asuma dreptul de a verifica daca declaratiile sint corecte. „In caz contrar, concurentul este descalificat“, puncteaza organizatorii.


Monitorul de Cluj : Judetul Cluj


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Miss Travesty Romania
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti