Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Campanie electorala pe platforma Hi5 : Judetul Cluj
Lu 12 mai 2008 15:35:47 +0300


Alin Tise
Judetul Cluj : Lumea virtuala, spatiu gratuit de reclama electorala

Alin Tise, candidatul PD-L la presedintia Consiliului Judetean Cluj, si-a facut cont pe Hi5, unul dintre cele mai mari site-uri de socializare din lu-me. Internetul e fo-losit de majoritatea candidatilor clujeni.


Background-ul paginii de Hi5 a lui Alin Tise are culoarea de baza de pe sigla partidului din partea caruia candideaza la sefia Consiliului Judetean
Desi pare ciudat la prima vedere faptul ca Alin Tise, candidatul PD-L la presedintia Consiliului Judetean Cluj, si-a facut cont pe unul dintre cele mai mari site-uri de socializare din lume, motivul este cu siguranta bine intemeiat. Aceasta deoarece site-ul de socializare Hi5.com numara doar in Cluj-Napoca peste 40.000 de utilizatori, ceea ce reprezinta 10% din populatia municipiului. Tise s-a „imprietenit“, in numai o zi, cu peste 100 de clujeni din spatiul virtual. Comentariile utilizatorilor au aparut si ele la scurt timp dupa crearea contului, Tise fiind sustinut de majoritatea internautilor clujeni care i-au vizitat site-ul. Oricine se poate imprieteni cu candidatul PD-L cu un simplu click pe butonul „Connect with Alin“, lucru care a facut ca Tise sa se afle deja in lista de prieteni a 114 clujeni. „Facem ce trebuie si pe Internet“ este sloganul ales de politician pentru campania electorala virtuala. Jurnalul sau cuprinde pina acum doar doua intrari, „Ce am facut din 2004 pina in prezent pt. clujeni“ si „Ce voi face din 1 iunie 2008“, in care candidatul face promisiuni, prezinta proiecte si descrie realizarile de pina acum. Noua modalitate pe care Tise a ales-o ca instrument de campanie nu il tine insa departe de la postarea pozelor si a descrierii sale, care sint prezente pe pagina sa de Hi5. Cele cinci albume foto contin 126 de poze, impartite pe categorii. Unul dintre albume poarta numele „Cel mai bun prefect din tara“, unde politicianul a postat 20 de fotografii cu el in anumite ipostaze: la birou, pe cimp, la o inaugurare ori la un meci de fotbal. Nici fotografiile alaturi de mebrii PD-L nu lipsesc, Tise realizind un album foto in care sint postate 25 de ilustrate „portocalii“, cele mai multe de la iesirea in Faget de 1 Mai. In cel mai inedit album se afla poze din copilarie sau un moment in care politicianul da mina cu Florin Piersic.

Site-uri de campanie

Nu doar Tise profita de lumea virtuala. Candidatii din majoritatea partidelor si-au creat site-uri personale cu ajutorul carora isi pot prezenta intr-un mod mai liber propunerile, proiectele si opiniile. Printre politicienii care candideaza pentru functii de conducere din Cluj se numara Laszlo Attila, candidatul UDMR la Primaria Cluj-Napoca, Mate Andras, candidatul UDMR pentru presedintia Consiliului Judetean, si Manuel Chira, candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Cluj. In alta ordine de idei, Tise are si el un site personal. Spatiile personale cuprind, in general, sectiuni de informare, postarea CV-ului, informatii de contact, galerii foto si, nu in ultimul rind, obiective. Mai mult sau mai putin intretinute, site-urile candidatilor clujeni nu se bucura de un trafic mai mare de citiva vizitatori pe zi. Printre cei care nu au ales spatiul virtual pentru campanie se numara si Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, si Marius Nicoara, presedintele Consiliului Judetean Cluj.


Monitorul de Cluj : Stiri Cluj


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Campanie electorala pe platforma Hi5 : Judetul Cluj
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti