Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Apartamente sub pretul pietei in Floresti : Imobiliare
Mi 07 mai 2008 12:23:38 +0300


Apartamente sub pretul pietei in Floresti : Imobiliare
Imobiliare : Una dintre cele mai atractive zone atât din punct de vedere imobiliar, cât și din punct de vedere al prețurilor este Florești.

Una dintre cele mai atractive zone atât din punct de vedere imobiliar, cât și din punct de vedere al prețurilor este Florești. În ambele zone, Muzeul Apei și Cetatea Fetei, construcțiile noi depășesc ordinul zecilor, iar sute de apartamente sunt date în folosință odată la câteva luni. Datorită terenului ieftin, investitorii au optat pentru blocuri cu cât mai multe etaje și apartamente în funcție de cerințe, astfel încât prețul pe metru pătrat nu depășește de cele mai multe ori 1.200 de euro, iar înainte de construirea centrului comercial Polus acesta era chiar de 800 de euro.

Un astfel de bloc va fi finalizat până la sfârșitul anului în zona Cetatea Fetei, iar constructorii au optat pentru apartamente cu una și două camere. Apartamentele cu o cameră au 37 de metri pătrați plus o terasă de 4 metri și se vor vinde la prețul de 32.000 de euro. Cele cu două camere au 42 de metri pătrați, un balcon în plus față de cele cu o cameră și fiecare proprietar va putea opta pentru un garaj la subsolul blocului.

Toate apartamentele se vor preda semifinisate cu șapă autonivelantă, pereți tencuiți și gletuiți, geamuri termopan și ușă metalică la intrare și chiar și centrală termică proprie.


Clujeanul


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group

Apartamente sub pretul pietei in Floresti : Imobiliare
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti