Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Saw 3D, pe primul loc in box office si in Romania
Mi 03 nov 2010 14:10:31 +0200


Saw 3D
Saw 3D, cea de-a șaptea parte a francizei horror, este și cel mai populară premieră românească. Proiectat pe 25 de ecrane ...

Saw 3D, cea de-a șaptea parte a francizei horror, este și cel mai populară premieră românească. Proiectat pe 25 de ecrane, Saw 3D a fost văzut de 16.141 de spectatori în primul său weekend de prezență pe marile ecrane din țară.

Pe locul doi în clasament se află The Social Network, filmul lui David Fincher despre zorii cunoscutei rețele de socializare Facebook. Numărul de spectatori a fost 9.677.

Aventurile lui Sammy 3D, despre aventurile unui pui de broască țestoasă în oceanele planetei, a vândut 7.774 de bilete și s-a clasat pe locul trei în top. Următoarele locuri sunt ocupate de comedia de acțiune Greu de pensionat, cu 7.801 spectatori, și Mănâncă roagă-te iubește, noul film cu Julia Roberts în rolul principal, cu 6.049 de spectatori.

Celelalte două premiere ale săptămânii, Charlie St. Cloud și Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu, s-au clasat pe locurile 7, respectiv 12, în box office, chiar dacă filmul lui Andrei Ujică a fost vizionat de peste 5000 de spectatori de la debutul său pe marile ecrane.


Sursa: Cinemagia.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti