Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Jessica Alba va naste o fetita : Cinema
Mi 09 apr 2008 13:11:20 +0300


Jessica Alba va naste o fetita
Cinema : Insarcinata pentru prima data, Jessica Alba, va naste o fetita la inceputul acestei veri, dupa cum au spus unele surse apropiate ...

Insarcinata pentru prima data, Jessica Alba, va naste o fetita la inceputul acestei veri, dupa cum au spus unele surse apropiate actritei pentru People.com. Se pare ca Alba a confirmat aceasta veste pentru prietenii sai.

jessica_alba_203.jpg

Jessica Alba


Mai mult decat atat, week end-ul trecut a avut loc o petrecere in cinstea fetitei, la Los Angeles iar actrita a primit foarte multe cadouri de culoare roz. A avut in jur de 40 de invitati.

jessica_alba_2007___jessica_alba.jpg

Jessica AlbaIn luna decembrie, purtatorul de cuvant al actritei a facut anuntul oficial conform caruia Alba si iubitul ei, Cash Warren, vor deveni parinti. Jessica Alba, 26 de ani, l-a cunoscut pe Warren, 28 de ani - asistent de productie, pe platourile de filmare ale peliculei "Cei 4 Fantastici", in anul 2004. In 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc in topul celor mai sexy 100 de femei din lume, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM.

jessica_alba_5.jpg

Jessica AlbaSursa : Cinemagia : Cinema


Sponzorul acestui articol : TOTALnet Media Group


Jessica Alba va naste o fetita : Cinema
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti