Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Dacia Duster, inclusa intre cele sapte finaliste ale concursului Masina anului in Europa
Mi 03 nov 2010 12:54:50 +0200


Dacia Duster
Dacia Duster a fost inclusa, alaturi de modele precum Citroen DS3 sau Alfa Romeo Giulietta ...

Dacia Duster a fost inclusa, alaturi de modele precum Citroen DS3 sau Alfa Romeo Giulietta, in randul celor sapte masini nominalizate pentru premiul "Masina Anului 2011 in Europa", acordat dupa votul unor ziaristi auto din peste 20 de tari. Intial au fost desemnate 41 de modele candidate, iar acum Dacia a ajuns pentru prima oara in finala unde va fi prezent in premiera si un model 100% electric: Nissan Leaf. Anul trecut titlul a revenit lui Volkswagen Polo, castigatorul din editia curenta va fi anuntat pe 29 noiembrie.

Cele sapte finaliste sunt: Alfa Romeo Giulietta, Citroen C3/DS3, Dacia Duster, Ford C-Max, Nissan Leaf, Opel Meriva si Volvo S60/V60. In cazul Citroen, Ford si Volvo candideaza la un loc versiuni asemanatoare ale aceluiasi automobil.

Masinile eligibile trebuie sa fie vandute in minim cinci tari in viitorul apropiat si sa aiba previziuni de vanzari de peste 5.000 de unitati la nivel european. Dacia nu a mai fost prezenta in finala, ci doar in primul tur, cu Sandero, in editia organizata in 2008.

In afara de Leaf, toate modelele finaliste sunt in showroom-uri. E interesanta si prezenta in premiera a unei masini electrice, Nissan Leaf care intra la final de an pe primele piete europene. Anul trecut titlul a revenit noii generatii de VW Polo.


Sursa: Hotnews.ro


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti