Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Cum ar putea arăta Taxa Auto la anul
Ma 09 nov 2010 15:09:57 +0200


Taxa Auto
Momentan, pe masa guvernului sunt mai multe propuneri de modalități de calcul pentru taxa auto 2011.

Momentan, pe masa guvernului sunt mai multe propuneri de modalități de calcul pentru taxa auto 2011. Am reușit să facem rost de valorile cele mai importante - vezi aici cât ar trebui să coste taxa auto 2011!

Am aflat de la surse din interiorul guvernului că pentru taxa auto 2011 sunt nu mai puțin de 5 propuneri de calcul în analiză în acest moment. Punctul comun al acestora este că noua taxă auto se va aplica și pentru motorizările Euro 5 (care până acum erau scutite de taxă), iar taxa auto pentru celelalte norme de poluare crește, în unele cazuri ajungând la o valoare dublă față de taxa auto 2010.

Vă prezentăm în continuare tabelele de calcul pentru mai multe exemple de cilindree, emisii CO2 și vechime. Am făcut o medie a celor 5 propuneri de calcul, pe care am comparat-o cu valorile actualei taxe auto. Totuși, pentru o comparație cât mai bună, puteți vedea și care sunt valorile minime, respectiv maxime ale propunerilor organismelor abilitate.

În ce privește mașinile noi Euro 5, pentru motorizările de până la 1,4 litri, taxa auto medie se situează între 100 și 200 de euro, în funcție de vechime. O dată cu creșterea capacității cilindrice se remarcă o creștere susținută a valorilor pentru taxa auto medie, până aproap de 500 euro. Peste 3.000 cmc, taxa auto medie depășește chiar și 2.000 euro.


Sursa: Bihoreanul.ro


Recomancari: Top Catering Oradea

Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Sursa ta zilnica:Info Oradea si Judetul Bihor
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti