Știri locale pentru Cluj-Napoca
CLUJ-NAPOCA ONLINE
Informatii despre Cluj-Napoca și jud. Cluj
TOTALnet Media Group
Google:
Parteneri:

Publicitate:Conceptul Cadillac Converj va fi produs in serie: Stiri Auto
Vi 17 apr 2009 09:23:01 +0300


Cadillac Converj
Stiri Auto: Conceptul Cadillac Converj va fi produs în serie ca un model pentru anul 2012, informează worldcarfans.com, citând surse din cadrul GM.

Conceptul Cadillac Converj va fi produs în serie ca un model pentru anul 2012, informează worldcarfans.com, citând surse din cadrul GM.
Cadillac Converj

cadillac_converj_1450898.jpg

Cadillac Converj


Conceptul a fost prezentat pentru prima oară la salonul auto din Detroit, NAIAS. Converj încorporează tehnologia prezentă la hibridul Chevrolet Volt.

cadillac_converj_1450901.jpg

Cadillac ConverjPotrivit surselor citate, modelul Converj de serie va fi un adevărat coupe, și nu unul cu patru uși. Totuși, vor fi operate unele modificări în materie de design, concretizate printr-un plafon ceva mai înalt și o gardă la sol mai ridicată din cauza platformei care provine de la Volt.

cadillac_converj_1450902.jpg

Cadillac ConverjCadillac Converj va fi propulsat prin intermediul unui motor electric conectat la un acumulator litiu-ion de 16 kW, care va fi încărcat de un motor pe benzină de 1,4 litri și patru cilindri, după ce mașina parcurge 60 de kilometri cu ajutorul propulsorului electric.

cadillac_converj_1450903.jpg

Cadillac ConverjEste posibil ca GM să opereze unele modificări la propulsia Cadillac-ului, fiind vorba probabil de un acumulator care să ofere o autonomie mai mare sau de anumite setări care să îmbunătățească performanțele Converj.

cadillac_converj_1450904.jpg

Cadillac ConverjCu toate că GM nu a declarat oficial că va produce în serie modelul Cadillac Converj, acest lucru ar servi mai multor scopuri. În primul rând, ar ajuta compania să recupereze banii investiți în dezvoltarea tehnologiei hibride prezente la Volt.

cadillac_converj_1450906.jpg

Cadillac ConverjDe asemenea, mașina ar putea fi folosită ca instrument de marketing pentru administrația Obama, care susține producția de vehicule ecologice, cu atât mai mult cu cât GM primește fonduri pentru a supraviețui crizei financiare.


cadillac_converj_1450911.jpg

Cadillac Converj


cadillac_converj_1450912.jpg

Cadillac ConverjSursa: Business Riport: Finante Online


Inscrie-te in: Catalogul Firmelor din Romania


Actualitate Financiara


Salon Isabela : Rochii de Mireasa Oradea
Curs valutar:
Alte stiri:Web-Top.ro ::   Firme in Romania, Expozitie Virtuala, Oferte de Afaceri, Lista firmelor romanesti